Χειμωνιάτικα Σαββατόβραδα δίπλα στο τζάκι

Στο Ξενοδοχείο μας λειτουργεί στο ισόγειο, ευρύχωρη και άνετη αίθουσα με τζάκι, στην οποία μπορείτε να περάσετε το Σαββατοβραδό σας, με την θαλπωρή του τζακιού, παίζοντας χαρτιά σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι και απολαμβάνοντας το φαγητό που εσείς θα επιλέξετε να σας μαγειρέψουμε.

Ξενοδοχείο "Αγκυρα"

Το Ξενοδοχείο "Αγκυρα" που έχει πρόσφατα ανακαινιστεί, βρίσκεται στην αρχή της παραλίας του Νεώριου, ακριβώς πάνω στην αμμουδιά και δίπλα σε ένα ολόδροσο και καταπράσινο δάσος από πεύκα και λεμονιές.

Το Ξενοδοχείο διαθέτει άνετα επιπλωμένα δωμάτια με μπάνιο ή ντουζιέρα, air-condition, τηλεόραση, ψυγείο και θαυμάσια θέα στη θάλασσα.

Στο ισόγειο του Ξενοδοχείου υπάρχει εστιατόριο, με ειδικές εκπτώσεις για τους πελάτες του Ξενοδοχείου μας και με τραπεζάκια στο αίθριο της αυλής.

Στο εστιατόριό μας θα απολαύσετε μεγάλη ποικιλία μεζέδων και ορεκτικών, την ελληνική και την μεσογειακή κουζίνα, φρέσκα ντόπια ψάρια και θαλασσινά.

Το Ξενοδοχείο μας είναι ιδανικό για οικογένειες με μικρά παιδιά, που μπορούν να παίξουν στην αμμουδιά και στα αβαθή νερά της παραλίας.

Από τα μπαλκόνια και τις βεράντες των δωματίων η θέα στον κόλπο του Πόρου είναι φανταστική, ενώ αξέχαστα θα σας μείνουν τα ηλιοβασιλέμματα, όταν ο ήλιος δύει στα βουνά της "Κοιμωμένης".


Σας περιμένουμε να σας φιλοξενήσουμε
και να συμβάλλουμε, 
ώστε οι διακοπές σας στο
όμορφο νησί του Πόρου, να σας μείνουν αξέχαστες


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΑΓΚΥΡΑ"

Νεώριο, Πόρος
Τηλ. : 22980 22432
Fax : 22980 24500
E-mail: agyra@empneusis.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς.