Οι εκδηλώσεις

Γαμήλιες δεξιώσεις

Πολλά ζευγάρια έχουν ονειρευτεί τη γαμήλια δεξίωση του γάμου τους σε μια ρομαντική παραλία. Εάν προγραμματίζετε το γάμο σας στον Πόρο, τότε το Kanali Restaurant αποτελεί την ιδανική λύση μπροστά στην οργανωμένη παραλία του με φόντο τη θάλασσα.


Σας περιμένουμε με υπευθυνότητα και με σκοπό να προσφέρουμε σε εσάς και στους καλεσμένους σας, αξέχαστες και ευτυχισμένες στιγμές, που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην ζωή σας.

Εκδηλώσεις-Συνεστιάσεις

Στην παραλία Κανάλι, 10 λεπτά με τα πόδια από το πιο κεντρικό σημείο του Πόρου, στο beach bar και στο Kanali Restaurant, αναλαμβάνουμε δεξιώσεις γάμων, βαπτίσεων, αρραβώνων, εταιρικές συνεστιάσεις και κάθε είδους άλλη εκδήλωση σε πολύ φιλικές τιμές.


Η ποιότητα των προσφερομένων παροχών μας μαζί με την άριστη εξυπηρέτηση και το όμορφο φιλικό περιβάλλον μπροστά στη θάλασσα, σας εγγυώνται την επιτυχία της εκδήλωσής σας.

Beach party

Το καλοκαίρι στο Kanali beach bar διοργανώνουμε ξεχωριστά "beach party" με ελληνική μουσική καθώς και βραδιές με special μουσική, εξωτικά cocktails από φρέσκα φρούτα, παγωμένα σωστά ποτά, για καυτό καλοκαίρι και πανικό ... στον Πόρο.


Κάθε χρόνο στο Kanali beach bar, αξέχαστη και μοναδική διασκέδαση, με ξεχωριστά events που ανεβάζουν την αδρεναλίνη και τη διασκέδαση στα ύψη!

Κάντε κράτηση σε ένα από τα δωμάτιά μας

  • 22980-24771, 6956229336
    ΤΗΛΕΦΩΝΑ
 Back
to top