ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ


Στο εστιατόριό μας θα απολαύσετε μεγάλη ποικιλία μεζέδων και ορεκτικών, την ελληνική
και την μεσογειακή κουζίνα, φρέσκα κρέατα, ντόπια ψάρια και θαλασσινά.


Το εστιατόριο "Agyra" είναι ένα παραδοσιακό νησιωτικό εστιατόριο που βρίσκεται στο μαγευτικό Νεώριο, μπροστά στην αμμουδιά, ακριβώς απέναντι από τη θάλασσα.

Έτσι μετά το μπάνιο σας μπορείτε να γευματήσετε στο εστιατόριο μας, που προσφέρει παραδοσιακά σπιτικά ελληνικά φαγητά από ολόφρέσκα ντόπια προϊόντα παρασκευασμένα με αγνό ελαιόλαδο.

Η οργάνωση και η καθαριότητα του εστιατορίου μας σε συνδυασμό με την ποιότητα των διαχρονικών νησιώτικων συνταγών μας και όχι μόνο, μας έχουν καταξιώσει στην κορυφή των προτιμήσεων των περισσοτέρων επισκεπτών του νησιού μας.

Στο εστιατόριο του Ξενοδοχείου μας μπορείτε να γευθείτε εκτός από την παραδοσιακή ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, μια μεγάλη ποικιλία απο σαλάτες, κρύα και ζεστά ορεκτικά και μεζέδες, ζυμαρικά, special πιατα, ψητά της ώρας, ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά ημέρας, επιδόρπια και να πιείτε παγωμένο λευκό, ροζέ ή κόκκινο κρασί.

Στους πελάτες του Ξενοδοχείου μας γίνονται ειδικά πακέτα τιμών και στα πρωινά και στα κυρίως γεύματα, ανάλογα με τις ημέρες διαμονής.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Image
22980 - 22432, 22368
info@agyrahotel.gr© Hosted By EmpNeusis Internet Services