Το "Morso Cafe" βρίσκεται στην  παραλία του Πόρου, πάνω στον  παραλιακό δρόμο που πηγαίνει από το  Λιμάνι στο Προγυμναστήριο, περίπου  100 μέτρα από το λιμάνι.

Στο Morso, σε έναν πολύ όμορφο και δροσερό χώρο, με τραπεζάκια απέναντι από την θάλασσα, μπορείτε να πάρετε ένα πλούσιο πρωϊνό, απλό ή αγγλικό, να απολαύσετε τον καφέ, το χυμό ή το ποτό σας, συνοδευόμενο από πεντανόστιμα κρουασάν, τυρόπιτα, μπουγάτσα ή κάποιο γλυκό.

Στο Morso μπορείτε να γευθείτε μία θαυμάσια κρέπα, γλυκιά ή αλμυρή, ή ένα νόστιμο snack, πίτσα, club sandwitch, hamburger, cheeseburger και ποικιλίες, μικρές ή μεγάλες, με ούζο, μπύρα ή κάποιο cocktail της επιλογής σας.

Στο Morso μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές γεύσεις παγωτού, σκέτο σε ποτήρι ή επάνω σε πεντανόστιμες βάφλες ή ακόμα και τηγανήτες.

Στο Morso για αυτούς που προτιμούν την υγιεινή διατροφή, προσφέρουμε γευστικότατες δροσερές σαλάτες πολλών ειδών και γιαούρτι με μέλι και φρούτα.

Σας περιμένουμε να ξεκινήσετε την ημέρα σας μαζί μας ή να κάνετε ένα ευχάριστο γευστικό διάλειμμα από τις δραστηριότητες σας.

Το "Morso Cafe" φημίζεται στην παραλία σαν το πρώτο στην εξυπηρέτηση των "σκαφάτων".