• slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1
  • slidebg1


Μετά το γεφυράκι της Διώρυγας, κάνοντας αριστερά και προς τα δυτικά ο παραλιακός δρόμος περνά από την Πέρλια, το Μικρό Νεώριο και φτάνει στο Μεγάλο Νεώριο, μία από τις πιο ωραίες οργανωμένες αμμουδερές παραλίες του Πόρου με ομπρέλες, ξαπλώστρες, μια μικρή καντίνα, με τα πεύκα να φθάνουν μέχρι τη θάλασσα. Το Νεώριο προσφέρεται για οικογενειακό τουρισμό, χαλαρές διακοπές και βρίσκεται απέναντι από την Πελοπόννησο, στον κόλπο του Πόρου.

Στην καντίνα μπορείτε να φάτε κάτι πρόχειρο, να πιείτε τον καφέ σας, παγωτά ή αναψυκτικά, ούζο, τσίπουρο, κρασί και μπύρες. Στον κολπίσκο ελλιμενίζονται αρκετές φορές μικρά και μεγάλα σκάφη.

Στο Νεώριο, το πιο όμορφο "κομμάτι" του Πόρου για τη διαμονή σας θα βρείτε πολύ ωραία Ξενοδοχεία και Ενοικιαζόμενα Δωμάτια-Διαμερίσματα δίπλα στη θάλασσα.

Υπάρχουν το Ξενοδοχείο "Παύλου", το Ξενοδοχείο "Αγκυρα", τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Καϊκας, τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια "Μουρτζούκου Μαρία" και τα Studios "Simeon".

Στο Νεώριο μπορείτε να φάτε μετά το μπάνιο σας δίπλα στη θάλασσα, στην ακρογιαλιά, και να απολαύσετε παραδοσιακά ελληνικά φαγητά που συνοδεύονται πάντα από καλό βαρελίσιο κρασί. Θαυμάσια μαγειρευτά φαγητά, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά από ντόπιους ψαράδες, ψητά στη σχάρα και οτι άλλο θελήσετε.

Υπάρχουν το Εστιατόριο "Βασίλης", το Εστιατόριο του Ξενοδοχείου "Παύλου" και το Εστιατόριο του Ξενοδοχείου "Άγκυρα".

Επίσης θα βρείτε Pool Bar, Σχολή για θαλάσσιο σκι και θαλάσσια παιχνίδια ενώ η παραλία του είναι κατάλληλη για ρακέτες και η θάλασσα για κάθε είδους θαλάσσια σπορ.

Το Νεώριο συγκοινωνεί με την πόλη του Πόρου με ταξί ή με βαρκούλες και αν έχετε διάθεση, περπατώντας, χρειάζεστε περίπου 30 λεπτά.

NEORIO BEACH BAR

 Back
to top