Τι προσφέρουμε στην ταβέρνα "Ρομάντζα"

Πικάντικα
ορεκτικά

Για να ξεκινήσετε και όχι μόνο
δίπλα στη θάλασσα

Παραδοσιακή
Ελληνική κουζίνα

Θαυμάσια πιάτα Ελληνικής & Μεσογειακής κουζίνας

Ψητά της ώρας
στη σχάρα

Μοσχάρι, κοτόπουλο, χοιρινο
& ολόφρεσκα ψητά ψάρια

Απολαυστικές σαλάτες

Θαυμάσιες, χορταστικές και πολλών ειδών σαλάτες

Για μας

Θα μας βρείτε στο Ασκέλι, στο τέλος του παραλιακού δρόμου, δίπλα στο εκκλησάκι της Παναγίτσας, με θέα σε όλη την παραλία του Ασκελίου.

Είμαστε ανοικτά από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ για να απολαύσετε το φαγητό σας παρέα με την αύρα της θάλασσας.

Μπορείτε κάθε μέρα να γευτείτε και ένα ξεχωριστό πιάτο ημέρας που επιλέγουμε για εσάς με φροντίδα από τις Ποριώτικες συνταγές μας.

Που θα μας βρείτε & τι θα φάτε

Η ταβέρνα "Ρομάντζα" βρίσκεται στο Ασκέλι, στο τέλος του παραλιακού δρόμου, δίπλα στη θάλασσα με μοναδική θέα στο Μυρτώο πέλαγος.

Είναι μία πολύ όμορφη γραφική ταβέρνα, που λειτουργεί το μεσημέρι και το βράδυ, ακριβώς πάνω στη θάλασσα, με θέα σε όλο τον κόλπο του Ασκελίου και στις απέναντι ακτές της Πελοποννήσου.

Στην ταβέρνα μας θα γευτείτε μαγειρευτά φαγητά από την παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα (μουσακάς, παστίτσιο, γεμιστά, στιφάδο, αρνάκι "κλέφτικο", κόκορας κρασάτος, κοκκινιστό, κολοκύθια αυγολέμονο), ψητά της ώρας στην σχάρα (μοσχάρι, κοτόπουλο, χοιρινό), ολόφρεσκα ψητά ψάρια και θαλασσινά της ημέρας.

Καθημερινά θα μπορείτε να γευτείτε και ένα ξεχωριστό πιάτο ημέρας που επιλέγουμε για εσάς από παραδοσιακές συνταγές και όχι μόνο, με γνώμονα την απόλαυσή σας.Gallery