ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

ΔΙΑΜΟΝΗ

ΔΙΚΛΙΝΑ & ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Τα Δωμάτια είναι πολύ καθαρά, ήσυχα, ευρύχωρα και όλα έχουν μπαλκόνια με καταπληκτική θέα

Wi-Fi δωρεάν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Στα Διαμερίσματα υπάρχει και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με φουρνάκι και όλα τα απαραίτητα σκεύη

Wi-Fi δωρεάν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΚΛΙΝΑ & ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Τα Δωμάτια είναι πολύ καθαρά, ήσυχα, ευρύχωρα και όλα έχουν μπαλκόνια με καταπληκτική θέα

Wi-Fi δωρεάν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η VILLA IRENE

Η "Villa Irene" βρίσκεται στην Πέρλια, κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα και έχει θαυμάσια θέα από τα μπαλκόνια στο βουνό και στη θάλασσα.

Βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο, που πηγαίνει προς το Νεώριο, το Λιμανάκι της Αγάπης και το Ρωσικό Ναύσταθμο.

Μεγάλο πλεονέκτημα της "Villa Irene" είναι η θέση της, αφού απέχει 10 μόλις λεπτά από το λιμάνι με κανονικό βάδισμα και 5 λεπτά από το Κανάλι.

Πολύ κοντά στη "Villa Irene" υπάρχουν supermarket και κατάστημα για να ενοικιάσετε ποδήλατα ή μοτοποδήλατα, προκειμένου να εξερευνήσετε το νησί.

Για κολύμπι υπάρχει η οργανωμένη αμμουδερή παραλία Κανάλι, πέντε λεπτά με τα πόδια, στην οποία υπάρχει το beach bar "Κανάλι" και η ταβέρνα "Κανάλι".

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στη "Villa Irene" θα βρείτε: Καθαριότητα, ησυχία, οικογενειακό περιβάλλον, καταπληκτική θέα, πολύ καλές και γραφικές ταβέρνες σε απόσταση 10 μέτρων από το συγκρότημα και μικρές αποστάσεις από το λιμάνι του Πόρου, καθώς και από την παραλία Κανάλι.

Τα Δωμάτια στη Villa Irene είναι δίκλινα, τρίκλινα και διαθέτουν μπάνιο με ντουζιέρα, air-contition, ψυγείο, τηλεόραση και wi-fi.

Τα Διαμερίσματα διαθέτουν και αυτά μπάνιο με ντουζιέρα, air-contition, ψυγείο, τηλεόραση, wi-fi και επιπλέον πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με φουρνάκι και όλα τα απαραίτητα σκεύη.
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ

Ο Πόρος σας προσφέρει έντονες δραστηριότητες για να σας μείνουν αξέχαστες οι ημέρες των διακοπών σας

Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Ελάχιστα απομένουν σήμερα από το Δωρικό ναό (6ου αιώνα) κατασκευασμένο από γαλάζιο ασβεστόλιθο, που βρίσκεται στα Παλάτια ανάμεσα στη Βίγλα και στον Προφήτη Ηλία.
Ο ναός του Ποσειδώνα χτίστηκε γύρω στα 520 π.Χ. Είχε διαστάσεις 14,40 x 27,40 μ. με πρόσοψη προς τα βορειοανατολικά και ήταν δωρικός περίπτερος με 6 κίονες στις μικρές πλευρές και 12 κίονες στις μεγάλες.

Περισσότερα

ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ

Το μοναστήρι περιτριγυρίζεται από ψηλά και ισχυρά τείχη, χωρίς ανοίγματα. Ο ναός είναι τύπου Βασιλικής με τρούλο και πυργοειδές κωδωνοστάσιο. Γενικά η κατασκευή είναι παράδειγμα νησιώτικης μοναστηριακής αρχιτεκτονικής και κυριαρχεί η απλότητα, χωρίς πολλές τοιχογραφίες. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πολύτιμο ξυλόγλυπτο τέμπλο, το ξυλόγλυπτο εικονοστάσι και ο επιβλητικός επισκοπικός θρόνος.

Περισσότερα

ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ

Το μουσείο φιλοξενεί γλυπτά, επιγραφές και αρχιτεκτονικά μέλη από την Τροιζήνα, την Καλαύρεια και τα Μέθανα. Σημαντικότερα εκθέματα είναι ένα μεγάλο ανάγλυφο με παράσταση σκύλου το οποίο υπήρξε ενσωματωμένο σε αρχαίο οικοδόμημα, ένα γύψινο εκμαγείο της γνωστής ενεπίγραφης στήλης από την Τροιζήνα με το κείμενο του αθηναϊκού ψηφίσματος που πρότεινε ο Θεμιστοκλής το 480 π.Χ. ...

Περισσότερα

Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ

Η Ναυτική Ρωσική Υπηρεσία κατασκεύασε αποθήκες το 1834 στην περιοχή του Νεωρίου, που σήμερα λέγεται Ρωσικός Ναύσταθμος, στον κόρφο του όρμου, απέναντι από το νησάκι "Δασκαλιό". Τα κτίρια αυτά χρησιμοποιούνταν για αποθήκευση υλικών και τροφίμων, παρασκευή διπυρίτου άρτου (γαλέτας) και αποθήκευση γαιανθράκων για την τροφοδοσία του Ρωσικού στόλου που βρισκόταν στην Μεσόγειο.

Περισσότερα