Στην ταβέρνα "Κήπος", της Μαρίας και του Γιάννη, καθημερινά θα γευτείτε θαυμάσιες φρέσκιες σαλάτες, πικάντικους σπιτικούς μεζέδες φτιαγμένους με παραδοσιακές ποριώτικες συνταγές και γευστικότατα πιάτα που σας απογειώνουν.

Ξεκινήστε με ένα δυνατό cocktail βιταμινών !!! που σας προσφέρει η σαλάτα "Κήπος" και συνεχίστε με το "ελληνικό" sushi, ντολμαδάκια γιαλαντζί με φρέσκα αμπελόφυλλα.

Συμπληρώστε το τραπέζι σας με την αγαπημένη τροφή των Αρχαίων Ελλήνων, την μακαρονάδα "του Ψαρά" ή για τους πολύ πεινασμένους ...μοσχαράκι κοκκινιστό με μακαρόνια και για ασυναγώνιστη γεύση παραδοσιακό σουβλάκι στα κάρβουνα.

Και αν επιθυμείτε υγεία και μακροζωϊα ...τότε προτιμείστε πελαγίσια ψάρια, μικρά ή μεγάλα, ψητά στα κάρβουνα με αγνό ποριώτικο "λαδολέμονο".

Φυσικά δεν μας λείπει και η παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα, με τα λαδερά της, τα όσπρια, το μουσακά της και όλα τα υπόλοιπα, που παρασκευάζονται καθημερινά από φρεσκότατα υλικά.

Ολα αυτά μπορείτε τα συνοδεύσετε με παγωμένο κρασί ή μπύρα, ούζο ή τσίπουρο

Και στο τέλος, επειδή όλα τα ωραία είναι αμαρτίες, δοκιμάστε και το μπακλαβά μας που αποτελεί την "γλυκιά αμαρτία" της ταβέρνας "Κήπος".