ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ, ΑΠΟ ΕΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΒΟΥΡΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

Στο "Μαϊστράλι", στο ουζερί του Αντώνη, αν βρείτε τραπέζι, θα γευτείτε θαυμάσιους φρέσκοιυς σπιτικούς θαλασσομεζέδες φτιαγμένους με παραδοσιακές ποριώτικες συνταγές, που συνοδεύονται από τσίπουρο ή ούζο ή παγωμένο φουσαϊτικο κρασί.

Αρχίστε οπωσδήποτε με ψητό, λιαστό χταποδάκι και φρέσκο ψητό καλαμάρι, που ψήνει για σας στα κάρβουνα ο Αντώνης και συνεχίστε με γαύρο μαρινάτο, σαρδέλα γεμιστή, βραστό χταποδάκι με λαδολέμονο και ρίγανη από το μπουκάλι, σουπιές κρασάτες, κροκέτες μπακαλιάρου, μύδια αχνιστά, πετροσωλήνες, φρέσκα μύδια και κυδώνια και άλλα θαλασσινά που αγοράζονται κάθε πρωϊ από την ανεμότρατα.

Σίγουρα θα δοκιμάσετε τη μακαρονάδα "Μαϊστράλι" με όλα τα είδη θαλασσινών, γαριδομακαρονάδα, μυδοπίλαφο και αν προλάβετε ... σαλιγκάρια στιφάδο του Αντώνη.

Συμπληρώστε το μενού σας με γαρίδα σαγανάκι, τηγανητά καλαμαράκια, τηγανητό γαύρο, κεφτεδάκια, ντολμαδάκια, μελιτζάνα 4x4, ποριώτικη φάβα, φασόλια σαλάτα, φασόλια γίγαντες, μελιτζανοσαλάτα, τυροκαυτερή, τζατζίκι, χόρτα, παντζάρια, χωριάτικες σαλάτες και πατάτες αληθινές.

Και μην ξεχάσετε να πείτε και μια καλή κουβέντα στον μαέστρο των μεζέδων Αντώνη Μανωλάκη, για να βρείτε τραπέζι και την επόμενη φορά.


Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS Highslide JS