Από την κουζίνα της "Πρίμα Σέρα" βγαίνουν μοναδικά πιάτα βασιζόμενα σε πατροπαράδοτες και πετυχημένες συνταγές μαζί με την ενεργή βοήθεια του Σεφ.

Το ψήσιμο στα κάρβουνα, τα ολόφρεσκα υλικά που χρησιμοποιούμε, το αγνό λαδολέμονο, μαζί με το άρωμα της ελληνικής θάλασσας συνθέτουν την τέλεια γεύση στο πιάτο σας, θαλασσινές νοστιμιές που εύχεσαι να μην τελειώσουν ποτέ.

Από τη θάλασσα επιλέγουμε τα καλύτερα ψάρια και θαλασσινά, από τους ντόπιους ψαράδες του νησιού, και σας τα προσφέρουμε σε όσο πιο νόστιμα και γευστικά γίνεται.

Θαυμάσιες ελληνικές σαλάτες φρέσκων λαχανικών, ξεχωριστοί μεζέδες και ορεκτικά, ολοφρεσκα οστρακοειδή μαζί με παγωμένο κρασί, συνοδεύουν το κυρίως γεύμα σας.

Για όσους δεν προτιμούν τα ψάρια διαθέτουμε όλα τα είδη των κρεατικών ψημένων στα κάρβουνα και μαγειρευτά φαγητά από την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα.

Δοκιμάστε το "τρομερό carpacio ξιφία", ψητό χταποδάκι, ψητό καλαμάρι και συνεχίστε με τη μοναδική αστακομακαρονάδα της Πρίμα Σέρα. Και βέβαια την απόλαυση ενός τέτοιου φαγητού δεν θα μπορούσε παρά να συνοδεύσει ένα κρασί ισάξιο σε γεύση και ποιότητα. Η κάβα μας είναι πολύ ενημερωμένη και ο ιδιοκτήτης της θα χαρεί να σας βοηθήσει στην επιλογή του κρασιού.

Για όσους πάλι θέλουν, συνοδεύστε τα καλοψημένα φρέσκα ψάρια από το μαριδάκι ή αθερίνα και σαρδέλα μέχρι τη σφυρίδα ή συναγρίδα με παγωμένο κρασί από τα βαρέλια μας και τους ψαρομεζέδες και τα ορεκτικά μας με ούζο ή τσίπουρο.

Τέλος, με τα μικρά μας ψάρια, σκορπίνες και πετρόψαρα, φτιάχνουμε υπέροχη κακκαβιά που μαζί με τη σούπα που γίνεται από κοκκινόψαρα, μπακαλιάρους και σφυρίδες, αποτελούν την τέλεια λύση για να ολοκληρώσετε το γεύμα σας.