Πόρος Περιοχή Restaurant Γάμοι-Βαπτίσεις Επικοινωνία

Το εστιατόριο 'Βασίλης' είναι η ελληνική πρόταση για το καλό φαγητό
στην παραλία του Μεγάλου Νεωρίου στον Πόρο.

Το εστιατόριο "Ο ΒΑΣΙΛΗΣ" είναι μία διαχρονική, ελληνική πρόταση, της παραλίας του Μεγάλου Νεωρείου, του Πόρου. Παραμένει σε δράση από το 1939 και είναι ένα ιστορικό σημείο γευστικής συνάντησης για παλιούς καλούς και νέους φίλους.

Πρόκειται για ένα από τα παλαιότερα και πιο γνωστά εστιατόρια του Πόρου, που δείχνει έμπρακτα την εκτίμηση και την αγάπη του για το νησί.

Είναι ένας απλός, λιτός χώρος, με γευστική ποιότητα και με δυνατό του σημείο την αυλή με τα πεύκα και θέα στο μικρό και ρομαντικό όρμο του Νεωρείου.

Από τον Απρίλη μέχρι τον Οκτώβρη, θα συναντήσετε εκεί τους φίλους του καλού φαγητού και της ρομαντζάδας. Είναι ένα στέκι για όλη την ημέρα, που το αγαπούν μικροί και μεγάλοι.

Μπορείτε να κάνετε αρχή με το πρωινό σας, να πιείτε τον καφέ σας, να πάρετε αναψυκτικά, παγωτά, τοστς, σάντουιτς, όλη την ημέρα στο cafe του εστιατορίου, ακριβώς πάνω στη θάλασσα, και να γευτείτε τα νόστιμα φαγητά μας, το μεσημέρι και το βράδυ.

Ο κατάλογος είναι μεγάλος και τα πιάτα καλοδιαλεγμένα, οι μερίδες τεράστιες και οι τιμές πολύ χαμηλές. Δε λείπει το καλό βαρελίσιο κρασί και μία κάβα με εμφιαλωμένα κρασιά.

Μπορείτε να παραγγείλτε από πάρα πολλά είδη μαγειρευτά σπέσιαλ φαγητά, που αποτελούν το μεγάλο πλεονέκτημά μας, μέχρι ψητά στα κάρβουνα, μεζέδες, σαλάτες και ποικιλίες.

ΜΗΝ ξεχάσετε ... την σπεσιαλιτέ, "καλογεράκι".

Για όσους προτιμούν τα ψάρια και γενικά τα θαλασσινά, υπάρχουν πάντοτε φρέσκα ψάρια, ψημένα ή μαγειρεμένα με μαστοριά.

Οι γεύσεις τους θα σας ταξιδέψουν στο Σαρωνικό και στο Αιγαίο.

Χαλαρώστε μπροστά στην παραδοσιακή ελληνική νοστιμιά, που την επιμέλειά της έχουν ο Γιάννης Μουρτζούκος και η κυρία Μαρία.

Η διάχυτη φιλική διάθεση, σ'ένα περιβάλλον σχεδόν σπιτικό, με πρόσωπα χαμογελαστά και κεφάτα, θα σας κάνουν να νιώσετε άνετα, ευχάριστα και να απολαύσετε το φαγητό σας, δίπλα στη θαλασσινή αύρα, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας.